Müşterilerinin enerjilerini yenilemeye devam ediyor

Müşterilerinin enerjilerini yenilemeye devam ediyor
“YEPAŞ Mobil Uygulaması” yeni bir görünüm ve kullanıcı deneyimiyle güncellendi.

“YEPAŞ Mobil Uygulaması” geliştirilen son teknoloji yazılım ile yepyeni bir görünüm ve kullanıcı deneyimiyle güncellendi.

Artık daha hızlı, daha dinamik ve daha kullanıcı dostu bir ara yüze sahip.

“YEPAŞ Mobil Uygulama”, son teknoloji yazılımı ile yenilenen tasarımı, kullanıcı deneyimi, kolay ekranı ile yeni bir ara yüze ve alt yapıya kavuştu.

Müşterilerin 7/24 hızlı ve kolay hizmet alabileceği “YEPAŞ Mobil Uygulaması” ile; Abonelik (sıfır veya devir), Borç Sorgulama, Tahliye,Fatura Görüntüleme, Tarife Değişikliği, İndirimli Elektrik Talebi, Tüketim karşılaştırma, Sözleşme İşlemleri, Şikayet, Öneri ve Talep İşlemleri, Serbest Tüketici İşlemleri, Yetkili İşlem Merkezleri, Belge Görüntüleme ve Yükleme İşlemleri, Canlı Destek Hattı, Haber ve Duyurular, İletişim Kanalları gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Hayatın vazgeçilmez unsuru olan elektrik enerjisini müşterilerine, kaliteli, güvenilir, sürekli ve uygun fiyatlı olarak sunan YEPAŞ, tüm iş süreçlerini sürdürülebilir müşteri memnuniyeti temelinde oluşturarak müşterilerine sağlam temelli uygulamalar sunuyor.

Müşterilere “YEPAŞ Mobil Uygulama” üzerinden sunulan hizmetler hakkında bilgi veren YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, "Geçmişten gelen sektöre yönelik öncü rolümüz doğrultusunda yenilediğimiz YEPAŞ Mobil Uygulamamız ile müşterilerimize, her türlü işlemlerini 7/ 24 zaman ve mekân fark etmeksizin kısa sürede gerçekleştirebilecekleri bir alan oluşturduk. Müşterilerimizin kusursuz bir deneyim yaşamalarını sağlayarak memnuniyetlerini en üst seviyeye çıkarmayı planlıyor ve kullanıcı sayısını her geçen gün daha da arttıracağımıza inanıyoruz” şeklinde ifade de bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.