'Mustafa'yı izleyecek

'Mustafa'yı izleyecek
CHP İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı üyesi gençler, haftasonu Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğunu ve hiç bilinmeyen yanlarını anlatan "Mustafa" isimli filmi izleyecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım Gençlik Kolları'nın etkinliğine çok sayıda partili gencin katılacağı belirtilirken, CHP İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Gügen, Türk gençlerinin Mustafa Kemal Atatürk'ü her yönüyle tanıması gerektiğini söyledi.

HER TÜRK GENCİ İZLEMELİ
Gügen, böylesi bir etkinliği düzenlemekteki amaçları ile ilgili olarak, "Cumhuriyet'imizin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yalnızca siyasi ve askeri yaşamını değil, O'nun çocukluğundan hayatının sonuna kadar olan her anı, her dönemi, Türk gençleri olarak bilmeli ve öğrenmeliyiz. Bu film de, klasik anlamın dışına çıkarak, Atatürk'ün farklı yönlerini ortaya koyan bir film. Bu nedenle, ulu önderin yaşamından kesitler sunan bu filmi, CHP'li gençlerle birlikte izleyeceğiz" dedi.

BUGÜN GÖSTERİME GİRİYOR
Gügen, filmi pazar günü saat 16.30'da Konak Sineması'nda toplu bir şekilde izleyeceklerini söyledi. Ayrıca, gazeteci Can Dündar'ın yazıp yönettiği, müziğini Goran Bregoviç'in yaptığı "Mustafa" filminin büyük ses getireceği belirtirilirken, filmin bugün Türkiye genelindeki bir çok sinemada gösterime gireceği öğrenildi.

Miraç ÖZTÜRK