Murzioğlu’nun Ramazan Bayramı mesajı

Murzioğlu’nun Ramazan Bayramı mesajı
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Murzioğlu mesajında, Türkiye’de ve dünyada barışın ve ekonomik refahın hâkim olması yolundaki umudun çoğaldığı, huzurun, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak bir bayramı yaşama dileğinde bulundu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Samsun TSO Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir.  Bayramlarımız, barışın, sevginin, dostluğun ana kaynağıdır. Bugün milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Huzur ve barış diledi

Murzioğlu, bayramların özünde kardeşlik, umut ve sevinç olduğuna işaret ederken; “Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.Bereket ve rahmet dolu bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ama maalesef bu Ramazan’da da bölgemizde kan akıyor. Öncelikle komşularımız Suriye, Irak ve dünyanın çeşitli ülkelerinde barıştan uzak yaşanan gelişmeleri üzüntüyle izlemekteyiz. Temennimiz akan kanın bir an önce durması ve dünyada barışın, sevginin, dayanışmanın tekrar geri gelmesidir.  Bu duygu ve düşüncelerle camiam adına Ramazan Bayramı'nın, İslam alemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.