MÜDÜR AYDIN,’BAYAN BOKSÖRLERİMİZE GÜVENİYORUM’

MÜDÜR AYDIN,’BAYAN BOKSÖRLERİMİZE GÜVENİYORUM’
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Sporİlçe Müdürü İlkay Aydın,” 09-18 Ocak tarihleri arasında Şanlıurfa'da Düzenlenecek..

Türkiye Şampiyonası'na İlçemizi Çarşamba Belediyespor Kulübü bünyesinde boks yapan 3 Bayan Boksörle Katılıyor. Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Şampiyonası'nda Çarşambamızı 48 kg Meltem Çörtük, 64 kg Nisa Gönül Şahin ve 51 kg Merve Yıldız temsil edecek ”dedi

'KENDİLERİNDEN MADALYALAR BEKLİYORUZ'
Gençlik Hizmetleri ve Sporİlçe Müdürü İlkay Aydın,” İlçemiz boks branşında adından söz ettirmeye başladı ve Samsun'da yapılan il seçmelerinde birinci olan bayan boksörlerimiz 09-18 Ocak tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenecek Türkiye şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Biz sporcularımıza ve antrenörümüze güveniyoruz Çarşambamızı ile Samsunumuzu gururla temsil edeceklerdir kendilerinden Madalyalar Bekliyoruz. Şanlıurfa'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında sporcularımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

SAMSUNUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Çarşamba Belediyespor kulübü boks antrenörü Yaşar Giritli, “Çarşamba Belediyespor kulübü olarak 09-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonası'nda ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.ve de kendimize güveniyoruz”dedi.

Köksal ÖNER


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.