MÜCADELECİ OYUN YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

MÜCADELECİ OYUN YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
Yılport Samsunspor'un son maçlarda ortaya koyduğu mücadeleci futbol kırmızı-beyazlı taraftarları adeta mest etti.

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla yeni bir yapılanma ile sezona başlayıp bir üst lige çıkamayan Yılport Samsunspor, kısır sonuçlar ve tutuk futbolu ile bütün camiayı hayal kırıklığına uğratmıştı. Sezonu üçüncü bitiren Yılport Samsunspor, 34 maçta 60 gol atarak kalesinde 25 gol görmüştü. Bu sezon ise TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 37 puanla 41 puanlı lider Manisa Futbol Kulübü'nün 4 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Yılport Samsunspor, geride kalan on beş maça tam 36 gol sığdırdı. Son iki haftadır, önce deplasmanda Hekimoğlu Trabzon Spor Kulübü ardından ise 19 Mayıs Stadyumu'nda Şanlıurfaspor kalesine 5'er gol bırakan kırmızı-beyazlılar uzun yıllardır bol gollü galibiyet hasreti çeken taraftarları sevindirdi. Ligde son olarak 19 Mayıs Stadyumu'nda ağırladığı Sarıyer'i 3-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, skordan çok ortaya koyduğu hırslı futbolu ile alkış topladı. Kırmızı-beyazlı taraftarların istediği mücadeleci oyun yapısını son maçlarda sahaya yansıtmayı başaran futbolcular, camiaya yeniden inanç aşıladı. 

20191205-2-39695536-50109439.jpg

KUPADA DA SÜRDÜRDÜ
Yılport Samsunspor, ligde son maçlarda gösterdiği mücadeleci futbolunu Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a karşı da sürdürdü. Maçı 3-2 kaybetmesine rağmen özellikle ikinci devrede küllerinden yeniden doğan kırmızı-beyazlılar, oyunun hakimiyetini ele alarak rotasyon ağırlıklı kadrosuna rağmen ortaya koyduğu futbol ile taraftarlarından alkış aldı.

454t6hgjng-2.jpg

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın göreve gelmesiyle birlikte futbol grafiğini artıran Yılport Samsunspor, yarın ligde Yeni Çorumspor deplasmanında sahne alacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum