MÜCADELE GÜCÜMÜZ ÇOK YÜKSEK

MÜCADELE GÜCÜMÜZ ÇOK YÜKSEK
Kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Engin Korukır, "Her hafta farklı sonuçlar oluyor. Yeni Malatyaspor karşısında iyi oynadık. Mücadele gücümüz çok yüksek. Çok pozisyona girip gol kaçırmak futbolda olur. Ancak kale önünde daha etkili olmamız lazım" dedi

 

 

.

BU LİGDE HER HAFTA FARKLI SONUÇLAR ÇIKIYOR 
Samsunspor'un Teknik Direktörü Engin Korukır, deplasmanda 1-0 yenildikleri Yeni Malatyaspor maçında iyi oynadıklarını, mücadele güçlerinin yüksek olduğunu, ancak etkili olamadıklarını söyledi. Korukır, "Ben öncelikle sahada iyi bir mücadele sergileyen kendi futbolcularımı tebrik ediyorum. Sahada çok iyi bir mücadele vardı. İki tarafta ofansif anlamda güzel işler yaptı. Ligde her hafta farklı sonuçlar oluyor. Biz, Yeni Malatyaspor karşısında, iyi oynadık." dedi. 


SON VURUŞLARA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ 
Çok gol kaçırdıklarını yineleyen Kırmızı beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Korukır,"Mücadele gücümüz çok yüksek. Çok pozisyona girip gol kaçırmak futbolda olur. Ancak kale önünde daha etkili olmamız lazım. Rakiplerimizin hamle güçleri daha fazla. Rakip takımların yabancı oyuncuları iyi. Benim oyuncularımda iyi ve 90 dakika mücadeleden vazgeçmiyor. Çok iyi oynayıp kaybedince üzülüyoruz. Biz bu sıkıntıyı fazla yaşayamayacağız. Son vuruşlara çok çalışmalıyız" şeklinde konuştu.


SİVAS MAÇI DÖNÜM MAÇIMIZ OLACAK 
Milli aranın ardından oynayacakları Sivasspor maçına da değinen Teknik Direktör Engin Korukır, "Futbolcu kardeşlerim geçmişe değil ileriye bakacaklar. Biz Sivasspor karşlaşmasından galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Sahamızda kazanarak taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Bunuda başarak güce sahip bir ekibimiz var. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve sahamızda ilk 3 puanımıza kavuşmuş oluruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum