MORAL KAHVALTISINA YÖNETİM ENGELİ

MORAL KAHVALTISINA YÖNETİM ENGELİ
Samsunspor sevdalısı İş adamı Eyüp Uysal'ın Samsunspor Kafilesine Ayvacık Legend Hotel'de vereceği moral kahvaltsına Kırmızı Beyazlı Yönetim izin vermedi.

Samsunspor sevdalısı Uysal ise bu gelişmelerin ardından açıklamalarda bulundu.

SAMSUNSPOR HEPİMİZİN TAKIMI
Kırmızı Beyazlı kafileye Adanademirspor maçı sonrası Ayvacık Legend Hotel'de moral kahvaltısı vermek için Samsunspor Başkanı Mehmet Pank ile görüştüğünü belirten Samsunspor sevdalısı İş adamı Eyüp Uysal,"Samsunspor-Adanademirspor karşılaşması öncesi protokol tribününde Samsunspor Başkanı ile bir araya geldi. Kendisine takıma ve Teknik heyete Pazartesi yada Salı günü kahvaltı vermek istiyorum dedi. Tamam dedi. Sonrasında ise kendisi ne takımı gönderdi nede telefonlarıma baktı." dedi.

TELEFONLARIMA BAKMADILAR
Kendisinin Samsunspro'lu bir iş adamı olduğunu belirten Uysal,"Ben Samsunspor'lu bir İş adamıyım. Samsunspor Yönetim Kurulu her basın toplantısında İş adamlarımız bu kulübe sahip çıksınlar diyorlar. Ben bir iş adamı olarak böyle bir organizasyon düşündüm ancak hiç beklemediğim bir durumlar karşılaştım. Ondan sonra Samsunspro'a sahip çıkan yok diyorlar. Biz takımıza her zaman sahip çıkıyor ve yanındayız." şeklinde konuştu.

YÖNETİM NEDEN SESSİZ KALDI
Bu gelişmeler sonrası Metro Holding'e yakınlığıyla bilinen Eyüp Uysal'ın Samsunspor Kafilesine düzenlemek istediği kahvaltıya Yönetimin sessiz kalması ise kafalarda soru işareti bıraktı. Hatırlıyacağız üzere Kırmızı Beyazlı mevcut Yönetim geçtiğimiz sezon Play-off final maçı öncesi Metro Holding'in gönderdiği şampiyonluk primi kabul etmemiş ve Kırmızı Beyazlı taraftarlar bu olay büyük tepki çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.