Moloz yığınları tehlike saçıyor

Moloz yığınları tehlike saçıyor
Samsun'un Bafra İlçesi'nin en işlek caddelerinden birisi olan Hacınabi ve Emirefendi Mahalleleri, şimdilerde moloz yığınlarının atıldığı bir alan olarak kullanılıyor

Samsun'un Bafra İlçesine bağlı Hacınabi ve Emirefendi Mahalleri'nde sokak aralarına ve hatta yol kenarlarına dökülen molozlar mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Bafra'nın en işlek ve kentin merkezinde olan mahallenin bir çöp alanı olarak kullanılmasına tepki gösteren Hacınabi Mahallesi Muhtarı Selahattin Ekmekçi, “Dökülen molozların üzerinde çocuklar oynuyor. Çevre ve insan sağlığına tehlike saçmaktadır. Mevsim yaz olduğu için bu dökülen taşlar ve topraklar mikropta saçmaktadır. Ev tamiratı yapan, İnşaat yapan ve diğer çalışmalardan çıkan moloz, kalıntılar buralara dökülmektedir. Herkes kendi evinin çöpçüsü olmak zorundadır. Çöpleri bile çöp kovası yerine dışına atıyoruz. Duyarlı olmalıyız. Bu görüntüler Bafra'mıza yakışmıyor” dedi.

HURDA KAMYON MAHALLEYLE BÜTÜNLEŞTİ
Ayrıca bir kamyon hurdasının 10 yıldır sokakta olduğunu ifade eden mahalle muhtarı Ekmekçi, “Bu kamyon hurdasının buradan kaldırılmasını istiyoruz. Çocuklar paslı demirler üzerinde oynuyor. Gelecek nesillere güzel bir Bafra ve mahalle bırakmak istiyorsak Bafra'mıza sahip çıkalım. Bu konuda ise Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin'den gerekli ilgiyi bekliyoruz. Bu molozların ve hurdanın kaldırılmasını Bafralılar, Mahalle sakinleri adına kendisinden rica ediyoruz'' diye konuştu.