'MİRASIMIZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE'

'MİRASIMIZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "23 Nisan coşkusunu yaşadığımız bu günlerde çocuklarımıza bırakacağımız tek mirasımız güçlü ve büyük Türkiye olacaktır. Bunun için çok çalışmalıyız" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Demir mesajında, çocukların Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğuna vurgu yaparak, "Bu nedenle çocuklarımıza bırakacağımız mirasımız büyük ve güçlü Türkiye olmalıdır" dedi.

TÜRK MİLLETİNİN İRADESİ VE TBMM
Başkan Mustafa Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99'uncu yıl dönümünü coşku, heyecan ve gururla kutladıklarını belirterek, "Millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. TBMM'nin kurulduğu 23 Nisan 1920, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Türk milletinin işgal kuvvetlerine karşı birlik ve beraberlik içerisinde verdiği mücadelenin sonucunda kurulan TBMM, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelinin de atıldığı gündür" ifadelerine yer verdi.

sbb2889.JPG

'ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ'
23 Nisan'nın tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olduğuna da dikkati çeken Mustafa Demir, mesajında ayrıca şunları dile getirdi: "Bu nedenle, yarınlarımızın teminatı, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için daha çok çalışmak ve üretmek zorundayız. Çocuklarımıza bırakacağımız en önemli, hatta tek miras güçlü ve büyük Türkiye olacaktır. Güçlü ve büyük Türkiye’nin gelecekte de dünyanın lider ülkeleri arasında yer alacağına olan inancımız sonsuzdur. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Bu düşünce ve temennilerin ışığında tüm çocuklarımızın bu güzel bayramını kutlarken, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." (Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.