Miraç Çağrı Aktaş Hayranları Piazza’ya Akın Etti

Miraç Çağrı Aktaş Hayranları Piazza’ya Akın Etti

Duygu yüklü kitapları ile büyük beğeni toplayan genç yazar Miraç Çağrı Aktaş, Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen imza gününde Karadenizli okuyucularıyla bir araya geldi.

 

AKIN ETTİLER

Karadenizlilerin alışveriş ve sosyal yaşam merkezi Piazza, 22 Nisan Cumartesi günü Türk edebiyatının genç yazarlarından Miraç Çağrı Aktaş’ı konuk etti. 16 yaşında yazmaya başlayan ve birçok güzel özlü sözün yer aldığı "Bana Seni Seviyorum Deme Sev" kitabı ile büyük başarı sağlayan Miraç Çağrı Aktaş hayranları, Piazza’daki imza gününe akın etti.

 

ONUR VERİCİ

Saatler önce sıraya giren hayranları uzun kuyruklar oluşturdu ve dakikalarca kitaplarını imzalatmak için bekledi. Okuyucularının yoğun ilgisiyle karşılaşan genç yazar ise “Karadenizli kitapseverlerle bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk oldu. Okuyuculardan böylesine yoğun ilgi görmek çok onur verici” dedi.

 

EN İYİ TERAPİ YAZMAK

En iyi terapinin yazmak olduğunu savunan Miraç Çağrı Aktaş'ın “Bana Seni Seviyorum Deme Sev”, “Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir”, “Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle” ve “Sen On Yedi Yaşımsın” isimli dört kitabı bulunuyor. Genç yazar, son kitabı “Sen On Yedi Yaşımsın”da, gidenleri, sevemeyenleri, seviyormuş gibi yapanları ve sevginin aslında ne olduğunu tam bilmeyenleri denemelerle sorguluyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.