MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ASKER UĞURLAMASI

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ASKER UĞURLAMASI
Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Zerrin Karagöl Şen, “Okulumuzun minik öğrencileri asker ağabeylerini davul zurna eşliğinde Türk Bayrağı açarak askere uğurladı ”dedi.

Samsun-Canik Hasköy Mahallesinde davul –zurna eşliğinde oynayarak Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu önünden geçen asker ağabeylerini merak eden ve milli manevi değerlerimiz vurgusu için çocukları mutlu etmek amacıyla Okul Müdürü Zerrin Karagöl Şen asker adaylarını okula davet etti. 

img-8511.JPG

"İÇİMİZDE VATAN SEVGİSİ VAR"
Davet üzerine asker ağabeylerinin getirdikleri davul zurna ile minik öğrenciler gönüllerince oynadıklarını vurgulayan Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Zerrin Karagöl Şen,” Asker olmak, vatanı korumak, vatan sevgisi kavramlarının milli manevi değerlerimiz hakkında bilgi verdik. Vatanımızın ve bayrağımızın önemini küçük yaşlarda verilen değerler eğitiminin önemli olduğu düşünülerek ‘’Her şey Vatan İçin ‘’sloganları ile vatanımıza sahip çıkmamızın gerektiği söylendik. Okul öncesi öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte Türk Bayrağı açarak askerimizi vatani görevini yapmak üzere okulumuzdan uğurladık” diye konuştu. Köksal Öner
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.