SAMSUN'DAN DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK

SAMSUN'DAN DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK
Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na Samsun'dan destek geldi.

Samsun Valisi Osman Kaymak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası'na ben de bir maaşımla katılıyorum." ifadelerini kullandı.

85246111-1301765240015713-3574311031142350848-o.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de 6 aylık maaşımı bağışlıyorum." açıklamasında bulundu.

whatsapp-image-2020-02-19-at-12-27-12.jpeg

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da "Kardeşlik Seferberliği kampanyamız kapsamında Canik Belediye Başkanı olarak 1 aylık maaşımı bağışlıyor, tüm meclis üyelerimize, teşkilatımıza, iş insanlarına çağrıda bulunuyorum." paylaşımını yaptı.

baskan-ibrahim-sandikci-dan-kardeslik-seferbe-13069377-amp.jpg

Kampanyaya 1 aylık maaşını bağışlayarak destek olan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ise açıklamasında, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin." ifadelerine yer verdi.

samsun-il-milli-egitim-muduru-coskun-esen-turkiyede-ogrencilerin.jpg

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Gün birlik olma günüdür! Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de 3 maaş bağışlayarak katılıyorum" dedi.

diopgs4xuaeu62y.jpg

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış oldukları Milli Dayanışma Kampanyasına ben de bir aylık maaşımı bağışlıyorum" ifadelerini kullandı.

bafra-belediye-baskani-hamit-kilic.jpg

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bende 1 aylık maaşımı bağışlayarak destek veriyorum ve tüm hemşehrilerimi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" dedi.

terme-belediyesinden-toplu-sunnet-soleni-12280443-amp.jpg

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, "Gün millet olma ve kardeşlik bilincini tazeleme günüdür. Ben de bu sıkıntılı süreçlerde naçizane taşın altına elimi daha fazla koymak ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletebilmek adına bir maaşımı bağışlıyorum. Allah yardımcımız olsun" dedi.

salipazari-belediye-baskani-halil-akgul.jpg

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kıymetli 19 Mayıslı hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına 19 Mayıs Belediye Başkanı olarak 10.000 TL bağışlıyorum. İlçemizdeki iş insanı arkadaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

euby2xpwkae9tx1.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.