Milletvekili Köktaş'tan teşekkür yemeği

Milletvekili Köktaş'tan teşekkür yemeği
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım 2015 Genel Seçim kampanyası sürecinde birlikte çalışma yürüttüğü teşkilat üyeleri ile akşam yemeğinde biraraya geldi.

 Yemek sonrası konuşan Milletvekili Köktaş, Samsun'da tüm teşkilat üyelerinin 1 Kasım seçimlerinde üstün bir performans sergileyerek, taşın altına elini değil adeta gövdesini koyarak çalıştığını söyledi.


AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki dönem il başkanlarından Adem Güney, Osman Çetinkaya, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adem Güney ve SKM'de görev yapan teşkilat üyeleri ile teşekkür yemeğinde biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim kampanyasında tüm teşkilat üyelerinin üstün bir performans sergilediğini, taşın altına elini değil adeta gövdesini koyarak çalışmalarını gerçekleştirdiğini ve çıkan sonucun bir başarı hikayesi olarak ortaya çıktığını söyledi.

Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizlere bugünleri gösteren Rabbimize binlerce kere şükürler olsun. Rabbim Birliğimizi, Beraberliğimizi, Sevgimizi, Muhabbetimizi daim eylesin inşallah. 1 Kasım'da aziz milletimiz yine tarih yazdı. Sandıkta demokrasi zaferine imza atan milletimizi bir kez daha kutluyorum. Bu zafer milletimizindir. Bu başarı milletimizindir. Milletimiz 1 Kasım seçiminde kaderine ve geleceğine sahip çıkmıştır. Milletimiz istikrar ve güven demiştir. Milletimiz sandıkta bütün şer güçlerine tarihi ders, Dünya'ya da büyük bir mesaj vermiştir. Sandıktan çıkan sonuç sadece Türkiye’nin değil, Şam, Kudüs, Gazze, Bakü, Saraybosna, Üsküp, Bişkek ve tüm ezilenlerin yüzünü güldürmüştür. AK Parti olarak her zaman milletimizin sağduyusuna güvendik, milletimiz de bizlere güvendi. Bu güvene layık olabilmek için hep birlikte elele çalışacağız. Durmadan, gece gündüz demeden ülkemiz ve milletimiz için çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler içinde bir kez daha Samsunlu hemşehrilerime, tüm teşkilat mensuplarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Yemeğin ardından Milletvekili Köktaş, yemeğe katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.