MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ: VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ: VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve beraberindeki heyet ile birlikte Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'u ziyaret etti. Köktaş, "Türkiye'nin un sanayisinin ihracatı ile ilgili sorunları, çözümleri ve gelecek vizyonu hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik" dedi.

Türkiye'de Un Sanayi Sektörünün sorunları, çözümleri ve gelecek vizyonu görüşmelerde bulunmak üzere Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'u makamında ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve beraberindeki heyet destekleri için Bakan Muş'a teşekkür ettil.

koktas-1-003.jpeg

Yapılan görüşme hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili Köktaş, "Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve beraberindeki heyet ile birlikte Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş'u makamında ziyaret ettik. Sayın Bakanımız ile dünya un ihracatının lideri konumunda olan Türkiye'nin un sanayisinin ihracatı ile ilgili sorunları, çözümleri ve gelecek vizyonu hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ele aldığımız konuların yakın takipçisi olacağını belirten Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş'a ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.