Milletvekili Kırcalı'dan SAMÜ'ye ziyaret

Milletvekili Kırcalı'dan SAMÜ'ye ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünü ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın'dan kampüste yapılan restorasyon ve dönüşüm hakkında bilgi aldı.

TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünü ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın'dan kampüste yapılan restorasyon ve dönüşüm hakkında bilgi aldı.

av-kircali-ballica-kampusu-ziyaret-3.jpeg

Üniversitenin gelişimi ve planlanan projelerle ilgili Vekil Kırcalı’ya bilgi sunumu yapan Rektör Aydın, Samsun Üniversitesinin Ballıca Kampüsünde tarihi ve doğal güzelliklerini koruyarak endüstriyel miras olarak kabul edilen tütün kurutma depolarını modern ve işlevsel mekanlara dönüştürme sürecini detaylı olarak aktardı.

av-kircali-ballica-kampusu-ziyaret-4.jpeg

Tütün depolarının kampüse dönüşümünde, eldeki her tür malzemeyi tekrar kullanma ve mekân hafızasını koruyucu yaklaşımı yerinde inceleyen Vekil Kırcalı ise Rektör Aydın'a ve ekibine takdirlerini iletti. Ziyarette Vekil Kırcalı'ya, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Mahmut İşbilir ile Haluk Bülbül ve 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven eşlik etti.

av-kircali-ballica-kampusu-ziyaret-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.