"MİLLET BİZE BİZ İSE MİLLETİMİZE SAHİP ÇIKTIK"

"MİLLET BİZE BİZ İSE MİLLETİMİZE SAHİP ÇIKTIK"
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Milletimizin derdine derman sıkıntısına ortak olma gayretiyle 2019 yılında da susmadık" dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 2019 yılında gerek ülke sorunlarını gerek Samsun'un yerel sorunlarının takipçisi olduklarını ve meclis gündemine getirerek yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını kaydetti. 2019'da meclisin aktif vekilleri arasında yer alan Bedri Yaşar, 26 yazılı soru önergesi, 2 meclis araştırma önergesi, 1 kanun teklifi, toplamda 214 dakika süren 40 ayrı konuşma ve açıklamada ile meclisin en çok söz alan ve sorunlara çözüm arayan vekillerinden oldu. "Susmak için değil konuşmak, milletimizin sorunlarına derman bulmak için buradayız" diyen Yaşar, 2019 yılındaki meclis çalışmalarını şöyle özetledi: "İnsan haklarından tutunda hayvan haklarına kadar her konuya değinerek sorunlara çözüm bulmaya, bulamadığımız noktada soru önergesi vererek gerekçelerini öğrenmeye ve çözüm noktasında gerekli çalışmaların yapılmasına her türlü gayreti gösterdik. Vergi yükü altında ezilen işverenimizden, esnafımızın ne hale geldiğine; işsizlikten yaşam umudu tükenen gençliğin sorunlarından; şiddet mağduru kadınlarımıza, eziyet ve kötü muamele gören hayvanlarımızın haklarına kadar her konunun sesi olmaya çalıştık.

millet-bize-biz-milletimize-sahip-ciktik.jpeg

"SAMSUN'UN ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA VURGULADIK"
19 Mayıs Millî Mücadele'yi başlatan sürecin 100'üncü yılında Samsunumuzun önemine bir kez daha yineleyerek dikkatleri Samsun'a çektik ve Samsun için yapılacağı söylenen ve yapılması gereken yatırımların bir an önce başlatılması gerektiğinin altını çizdik. Samsun'da yaşana sel felaketlerinin sıklaşması ve bununla ilgili gerekli alt yapı çalışmalarının hızlandırılmasından tutunda, coğrafi konumu sebebiyle her anlamda büyük önem taşıyan Samsunumuzun yatırımlardan ve hak ettiği teşvikten yararlanamadığının altını çizdik."

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.