Millet AK Parti farkını biliyor

Millet AK Parti farkını biliyor
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, vatandaşların AK Parti'ye teveccühünün çok yüksek olduğunu belirterek...

"Daha önceki hükümetler döneminde yapılmayan pek çok iş bu dönemde yapıldı. Bu yüzden talep çok yüksek" dedi.Genel Seçimin yapılacağı 7 Haziran öncesi ilçe ilçe gezerek seçim gezilerini yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik'te de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Canik esnafını tek tek gezen Hocaoğlu, halkın AK Parti'ye yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, vatandaşların AK Parti'nin farkını bildiklerini söyledi. Hocaoğlu, "Gördüğümüz yoğun ilgi AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ispatlamaktadır" dedi.

 

'Engelleri dualarla aştık'

Son 13 yılda ülke genelinde yaşanan gelişmelere bakıldığında Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin çok daha kolay fark edildiğini ifade eden Hocaoğlu, "AK Parti, ayrımcılık üzerinden değil, bütüncül politikalar üzerinden hareket ediyor. Girdiği her seçimde her kesimden yüksek oranda destek alması, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ispatlamaktadır. AK Parti hükümetleri olarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetlere imza attık. Memleketin çözülemeyen çok sayıda sorununu çözdük. Ülkemizi dünya liginde bir üst seviyeye çıkardık. Bunları yaparken engellemelerle karşılaştık. Bu engelleri her zaman değerli büyüklerimizin dualarıyla aştık" diye konuştu.

 

'AK Parti'ye talep yüksek'

Vatandaşların AK Parti’ye teveccühünün çok yüksek olduğunu söyleyen Hocaoğlu, "Bu ilginin 7 Haziran akşamı sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Halkımızı dinliyoruz. Vatandaşımızın refahını artırmak hepimizin görevi. Ama bunlar yavaş yavaş oluyor. AK Parti zamanında çok iyi noktalara gelindi. İnsanlar bunu fark ediyor. Hedefimiz bundan sonra çok daha iyi noktalara gelebilmek. Standartlarımız yükseldikçe taleplerimiz artıyor. O talepleri karşılamak için de çok daha fazla çabalamalıyız. İnsanlar bunu görüyor. Daha önceki hükümetler döneminde yapılmayan pek çok işin bu dönemde yapıldığını biliyorlar. Bu yüzden talep çok yüksek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.