Mide botoksu ile güvenli kilo verin

Mide botoksu ile güvenli kilo verin
Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Dicle tarafından mide botoksu uygulaması yapılan hastalar, yarım saatte ayağa kalktıklarını, bir saat sonrada taburcu olduklarını dile getirdiler.

Spor yapmasına, diyet uygulamasına rağmen kilo veremeyenler alternatif zayıflama yöntemlerine başvuruyorlar.
Fazla kiloların verdiği sağlık sorunlarından kurtulmak isteyenlerin sıkça başvurduğu mide botoksu yönteminin tercih edilmesinin sebebi kilo vermeye yardımcı olmada kolay bir tedavi yöntemlerinden biri olması olarak gösteriliyor.
Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Dicle, mide botoksu hakkında bilgi verdi.

MİDE BOTOKSU NEDİR?
Mide botoksu ile 4 ile 6 ayda 15 veya 20 kilo zayıflayabilmektedir diyen Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Dicle, "Mide botoksu açlık hormonu salgısını azaltarak, tokluk hissi oluşturan bir yöntemdir.  Bu uygulamanın bir yan etkisi yoktur. Botoks 'botulinum' toksini ile aynı etken maddedir. Mide zayıflamada da botoksu, midenin çıkış bölümlerine ve özellikle fondus kısmına yapılarak, midenin ghiralin hormonunun salgılanmasını engelleniyor. Mide çıkışında darlık, ülser yoksa botoks yapılarak, aynı gün bir kaç saat içinde kişi hastaneden taburcu edilebiliyor. Mide hareketlerini de yavaşlatarak tokluk hissi fazla sürüyor. Böylelikle açlık hissedilmiyor. Mide botoksu olan insanlar, 4 ile 6 ayda 15 veya 20 kilo zayıflayabilmektedir. Uygulama sonrasında hastalara herhangi bir yemek kısıtlamamız yok fakat burada bir diyetisyen eşliğinde bu süreci sürdürmesi daha sağlıklıdır." dedi.

HASTALAR MUTLULUKLARINI DİLE GETİRDİLER
Sadece yurt içinden değil, yurt dışından farklı ülkelenden gelerek, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Dicle'ye başvurarak mide botoksu olan hastaları ise, "Doktorumuz Kadir beyi mide botoksunda başarılı olduğunu çevremizden duyduk. Bizlerde geldik mide botoksu olduk. Çok kısa sürüyor uygulama. Yarım saatte ayağa kalkıyorsunuz, bir saat içinde de taburcu oluyorsunuz. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Şuanda çok rahatız, mutluyuz, doktorumuzun bütün tavsiyelerine uyuyoruz. Sağlıklı olarak kilo verdik. Doktorumuz Kadir beye, ekibine ve Büyük Anadolu Hastaleri'ne teşekkür ediyoruz" dediler.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.