Mhp, Erdoğan Posterinin Kaldırılmasını İstedi

Mhp, Erdoğan Posterinin Kaldırılmasını İstedi
Tokat'ta MHP İl Başkanlığı, AK Parti binasında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin kaldırılması için Merkez İlçe Seçim Kurulu'na başvurdu.

Tokat'ta Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde bulunan 5 katlı AK Parti İl Başkanlığı binasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olduğu dönemde büyük boyutlarda posteri giydirildi. 'Her şey Tokat için' yazısının bulunduğu poster, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonrası da kaldırılmadı. MHP İl Başkanı Fatih Demirkol ve bir grup partili buigün adliyeye giderek posterin kaldırılması için Merkez İlçe Seçim Kurulu'na başvurdu.

'90 GÜN BEKLEDİK'

MHP İl Başkanı Fatih Demirkol, 10 Ağustos'da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçildiğini hatırlatarak şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanı seçildikten sonra makamına çıktı. AK Parti Genel Başkanlığını bıraktı. Bugüne kadar aradan 90 gün geçmesine rağmen resim kaldırılır diye nazeketen bekledik. Lakin halen indirilmedi. Bu konu hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz. Acaba şu anda Başbakan olan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğraflarını asmaktan, selamlarını söylemekten çekiniyorlar mı, utanıyorlar mı? Hala neden Cumhurbaşkanımızın fotoğrafları il ve ilçe binalarında kullanılıyor anlamış değiliz?"

AK Parti Tokat İl Başkanlığı ise, posterin indirilmesi için genel merkezden haber beklediklerini açıkladı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum