Mezarlıkta bulunan kesik bacak

Mezarlıkta bulunan kesik bacak
ABD’nin Massachusetts eyaletine bağlı Ludlow kasabasına bağlı Island Pond Mezarlığı’nda bulunan kesik bacak kalıntısı kemik parçalarının altından tam 46 yıllık bir sürpriz çıktı.

Westernmassnews.com’un haberine göre, Island Pond mezarlığında yeni bir mezar yeri açan işçiler toprağa gömülü kemik kalıntıları buldu. Kemiklerin kesik bir bacağa ait olduğunu gören görevliler muhtemel bir cinayet şüphesiyle polisi aradı.

İlk olarak kesik bacak kemiklerinin bir cinayet kurbanının çeşitli yerlere dağıtılmış vücut parçalarından biri olabileceğini düşünen dedektifler uzun bir araştırmanın sonunda bir sürprizle karşılaştı.
Dedektifler, kemiklerin tam 46 yıl önce geçirdiği bir iş kazası sonunda bir bacağı kesilen ve bugün hâlâ hayatta olan Harold Piper’e ait olduğunu belirledi.

71 yaşındaki Piper, 46 yıl önce 1 Ocak 1969’da Mercy Hastanesi’nde bacağı kesildikten sonra annesinin kesilen bacağı gömdüğünü ve o tarihten beri kesik bacağını tamamen unuttuğunu belirterek, kemiklerin ortaya çıkış öyküsünün kendisine korku filmlerini hatırlattığını söyledi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.