MEZARLIK YOLLARINA PARKE TAŞI DÖŞENİYOR

MEZARLIK YOLLARINA PARKE TAŞI DÖŞENİYOR
Bafra Belediyesi, belde sakinlerinin kabir ziyaretlerini daha sağlıklı şekilde yerine getirmeleri için Asri mezarlık içinde kilitli parke taşı ile döşeyerek belediye hizmetlerini sürdürüyor.

Başkan Hamit Kılıç Asri mezarlıkta gerçekleştirilen parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Başkan Kılıç’ın Asri mezarlıkta yapılan çalışmalarına yönelik incelemelerine AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz eşlik etti. Bafra Belediyesi, Asri mezarlıklardaki bakım, onarım ve yol çalışmalarını sürdürmenin yanında; parke taşı ve bordür çalışmalarına da hız verdi.

asri-mezarlik-parke-tasi-calismasi-2.jpg

Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Asri mezarlık genelinde; 4 Bin m2 bordür, 9 Bin m2 kilitli parke taşı döşenerek hizmete sunulacak. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Asri mezarlık koşullarının iyileştirilmesi noktasında çalışma içinde olduğunu belirterek mezarlık yolunda parke taşı ve bordür çalışmasının hızla devam ettiğini, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Bafra Belediyesi ayrıca Asri mezarlık bünyesindeki Garnizon Şehitliği ve çevresinde 2 km’lik yol ve kaldırım çalışmalarını da gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.