MEYDANI BOŞ BULDU!

MEYDANI BOŞ BULDU!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin Cumhuriyet Meydanında düzenlemiş olduğu mitingde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinginde gördüğümüz Emniyet tedbirlerinin hemen hemen  aynısı bu mitingde de vardı.

YARIM SAAT KONUŞTU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin Cumhuriyet Meydanında düzenlediği mitingine katıldı. Saat 18.00 civarında parti otobüsü ve beraberindeki araçlarla birlikte meydana indi. Saat 17.00 civarında bomboş durumdaki meydan, Kılıçdaroğlu konuşmaya başladığında partililer ve meraklılarca
yavaş yavaş artmaya başladı. Ancak Meydan yeterince dolmadı. 

BANA 4 YIL VERİN DEDİ
Kılıçdaroğlu mitingdeki platform üzerinde yaklaşık 30 dakika konuştu. Konuşmalarının geneli vaatler üzerineydi. Daha önce de duyduğumuz vaatleri peşi peşine sıraladı. Mitingde heyecan yoktu. Ağırlıklı olarak İlçelerden getirilen vatandaşların miting alanında yer aldığı gözlendi. Vatandaşlar arasında fazlaca boşluk ve seyreklik dikkatlerden kaçmadı. 

KİMSEDE TÜRK BAYRAĞI YOKTU
3-5 tane CHP Bayrağı dışında hiç kimsede Türk Bayrağı'nın olmayışı bazı vatandaşlarca tepki çekti. Meydanının tabanından Ziraat Bankası'na kadar bölüm tamamen boştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Meydanı mitingi kıyaslandığında Kılıçdaroğlu'nun meydanı dolduramadığı gibi tabiri caizse, vaatlerini sıralamak için, meydanı boş buldu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum