MEYDAN BOMBOŞ!

MEYDAN BOMBOŞ!
Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Samsun Milletvekili Erhan Usta, onca reklama ve taşımaya rağmen Cumhuriyet Meydanı’nda umduğunu bulamadı, meydan adeta bomboştu.

Haftalardan beri araçlardan yapılan anonslara ve sosyal medyadan bunca reklama rağmen Erhan Usta’nın umduğunu bulamayıp Cumhuriyet Meydanı’nın dörtte birini dahi dolduramamış olması umduğunu bulamadı yorumlarına neden oldu.

ADEM GÜNEY’İN YAYINLADIĞI ANKETLERİN KARŞILIĞI BU MU?
Her fırsatta Erhan Usta’ya destek veren ve kurduğu internet sitesinden Erhan Usta’nın birinci olduğunu ilan eden anketler yayınlayan Adem Güney’in anketlerinin ne kadar doğru olduğu da bu mitingden sonra ortaya çıkmış oldu. Adem Güneyin yayınladığı anketlerin tamamen hilaf-ı hakikat oldukları bu miting sonucunda bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

d7c6f9f0-c5a6-4e33-9089-122ad2b6fb1e.jpg

ÜÇÜNCÜ OLUR
Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Erhan Usta’nın bu miting sonucunda ancak üçüncü olabileceği de ortaya çıkmış oldu. Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Demir seçimin favorisi olarak gözlemlenirken Millet İttifakı’nın adayı Hayati Tekin’in ikinci olacağı, Bağımsız Erhan Usta’nın da üçüncü olarak yarışı bitireceği bu miting sonucunda ortaya çıkmış oldu.

manset-(2)-011-001.jpg

AMACI NE?
Bağımsız olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Erhan Usta’nın sonuç alamayacağı bir yarışa neden girdiği merak konusu olup, amacının ne olduğu da kamuoyu tarafından sorgulanmakta. Uzun yıllar Ak Parti iktidarlarında bürokrat olarak görev yapan Erhan Usta’nın amacının kendisini ispat etmek olduğu, bir Milletvekili seçilecek kadar oy alıp bundan sonraki genel seçimlerde kendisine yer bulmaya çalıştığı iddia edildi.

836198.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum