Metin Kuruoğlu Hız Kesmiyor

Metin Kuruoğlu Hız Kesmiyor
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu seçim ziyaretleri kapsamında Memur-Sen Şube Başkanı Necdet Güneysu'yu ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu seçim ziyaretleri kapsamında  Memur-Sen Şube Başkanı Necdet Güneysu'yu ziyaret etti. Memur-Sen'e bağlı diğer sendika başkanlarının da katıldığı ziyarete; Memur-Sen'nin gerçek manada bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Dr. Kuruoğlu "Memur-Sen sosyal anlamda da büyük öneme sahip, her zaman sergilediği duruşun arkasında olan ülkemizin geleceğinde, kalkınmasında, ekonomik anlamda, sosyal anlamda önüne taş koyanlara karşı dimdik ayakta duran bir sivil harekettir. Ülkemiz açısından önemi tartışılmayacak kadar açıktır. Biz olup, birlik olup; Önce Samsun, sonra Türkiye için birçok başarılara imza atacağımızdan şüphem yok. Bizler Samsun'a hizmet getirmek için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra hep beraber el ele vererek çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Samsun için yararlı ve karşılıklı fikir alışverişi yapılan hoş sohbet sonrası Dr. Kuruoğlu Memur-Sen Şube Başkanı Necdet Güneysu'ya ve Memur-Sen'e bağlı diğer sendika başkanlarına teşekkür ederek diğer programlarına katılmak üzere Memur-Sen 'den  ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.