Meteorolojiden Başkan Kul’a Ziyaret

Meteorolojiden Başkan Kul’a Ziyaret
Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Numan Çam Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Numan Çam, Gözlem Sistemleri Daire Başkanı Ercan Büyükbaş, 1. Hukuk Müşaviri Mehmet Kaya, Araştırma Daire Başkanı Hayrettin Bacanlı ve Samsun 10. Bölge Müdürü Murat Asar ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.
Meteorolojik hizmetlerin yaygınlaştırılması ve mevcut kapasitenin arttırılması ile ilgili görüşmelerde bulunan Ankara Bölge Müdürü Numan Çam Terme için her türlü yardıma açık olduklarını ifade etti. Meteorolojinin Kamu kurum ve kuruluşları ile istişare içinde olması gerektiğini, bu nedenle bazı ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen Bölge Müdürü Çam Başkan Kul'a meteorolojik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ve teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul modern çağın tüm teknolojik yeniliklerini etkin şekilde kullanan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile bağlı kurum ve kuruluşlarının ortaya koyduğu verilerin toplum yaşamında önemli olduğunu belirterek belediye çalışmalarını metorolojiden aldıkları bilgiler doğrultusunda yürüttüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.