MESELE SAMSUN'SA GERİSİ TEFERRUAT!

MESELE SAMSUN'SA GERİSİ TEFERRUAT!
Samsun'da vatandaşlara hizmet noktasında siyasi parti, iktidar muhalefet ayrımı yapmadan Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesi el ele çalışmaya devam edecek.

İKTİDAR YA DA MUHALEFET FARK ETMEZ!
İlçelere hizmet götürme yarışında olacaklarını, bunu yaparken de asla ayrımcılık içerisinde olmayacaklarını ifade eden Başkan Demir, "Seçilen belediye başkanımızın iktidar veya muhalefet partisinden olmasının bizim için hizmet anlamında bir farkı yok. Başkanımız halkımızın takdiri doğrultusunda seçilmiş ve bu sorumluluğu almıştır. Biz şimdi komple hizmete yöneleceğiz, önümüzdeki 4.5 yılı milletimiz adına nasıl faydalı geçiririz, onu planlayacağız” dedi.

ooooooo-001.png

HIZLI VE VERİMLİ HİZMET HAYATA GEÇECEK
Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde olmanın önemine dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “İlkadımlı hemşehrilerimiz ve şehrimizin sakinlerine daha yaşanılabilir, modern ve gelişmiş yaşam alanları sunmak için problemlerin çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Vatandaşımıza en hızlı ve verimli hizmeti büyükşehir belediyemiz ile birlikte hareket ederek ulaştıracağız” diye konuştu.

169542.jpg

ÇİFTLİK CADDESİ İÇİN REFERANDUM!
Samsun’daki otopark problemini çözmek için çalışmaların devam ettiğini de belirten Başkan Mustafa Demir, "Çiftlik Caddesi'nin trafiğe açılması için oradaki mülk sahipleri ve işletmecilerle referandum yapacağız. Çiftlik Caddesi’nin problemi otopark. Oraya bir proje hazırlayacağız. Bu projeyi referanduma sunacağız. Çiflik'te isim listesini çıkartacağız, sandık kurup oy kullanma hakkı tanıyacağız.Gazi Caddesi, Çiftlik ve Bulvar'ın otopark problemiyle ilgili komple çalışma yapıyoruz." dedi.

169535.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum