Mermer Yuvarlak Masa

Mermer Yuvarlak Masa
Mermerden üretilen mobilyalar uzun ömürlü eşyalardır. Dayanıklı bir malzeme olduğu için yıpranma ve deforme olma durumu diğer modellere nazaran daha zordur.

Mermer masa modelleri hem çok kullanışlı, hem çok şık, hem de uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanılan modellerdir.

çeşitleri birkaç farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır. Yuvarlak veya dikdörtgen olan mermer masalar, ihtiyacınıza göre ve kullanım alanının durumuna göre belirlenmelidir. Her ne model olursa olsun her türden alana çok rahatlıkla uyum sağlamaktadır. Özellikle modern yapıların ışıltısına ışıltı katmaktadır. Sahip olduğu derinlik sayesinde odanızın veya ofisinizin havasını tek başına dahi değiştirebilmektedir.

Mermer masa modelleri evlerde ve ofislerde sıklıkla tercih edilmektedir. Evlerde en şık salonların tamamlayıcısı olan mermer masalar aynı zamanda yemeklerinize eşlik ede çok güçlü bir detaydır. Ofislerde ise toplantı masası veya ofis masası olarak kullanılabilmektedir.

Mermer Sehpa Modelleri

modelleri mermer masaların bulunduğu her alanda, bütünlük sağlamak adına olması gereken yan aksesuarlardır. Mermer masa ile birlikte kombin edildiğinde, kullanıldığı alanda yaratılan derinlik hissi daha da artacaktır.

Ancak sadece sehpa olarak kullanımı da söz konusudur. Kaliza Home firması olarak bizler geometrik şekillerde mermer sehpalar üretmekteyiz. Tek olarak kullanıma sunulan üçgen, yuvarlak ve kare mermer sehpalarımız aynı zamanda zigon olarak ta üretilmektedir. Zigon sehpalar en kullanışlı modellerdir. İki adet yuvarlak veya kare sehpanın birleşmesi ile oluşan zigon grubumuzu internet sitemizden görebilirsiniz.

Mermer orta sehpalar ise yine büyük salon ve alanları en kolay doldurabilen güçlü ve şık dekoratif ürünlerdir. Tek başına dahi büyük bir ihtişama sahip olan mermer orta sehpalar, mobilyalarla ve aksesuarlarla bütünleştiğinde odanızın havasını bambaşka bir yere taşıyacaktır. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.