Mehmet Can Öztürk Yoğun Bakımda

Mehmet Can Öztürk Yoğun Bakımda
Aort damarı yırtılan Samsun Canik Belediyespor antrenörü Mehmet Can Öztürk başarılı bir ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

AMELİYATIN ARDINDAN YOĞUN BAKIMA ALINDI 
Anadolu Jet Botaşcup Kadınlar Basketbol Turnuvası için Adana’ya gelen Samsun Canik Belediyespor antrenörü Mehmet Can Öztürk, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Dün akşam üstü turnuvada maç izlerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mehmet Can Öztürk, yapılan tetkikler sonucunda Aort damarının yırtıldığı tespit edildi. Başkent Hastanesi’nde gece yarısından sonra ameliyata alınan Mehmet Can Öztürk’ün başarılı bir operasyon geçirdiği belirtildi.


SAMSUNSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN EMSAJI 
Geçirdiği rahatsızlık sonrası ameliyat olan ve daha sonra yoğun bakıma alınan başarılı antrenör Mehmet Can Öztürk'e Samsunspro'dan da geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Kırmızı beyazlı Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklada şu ifadelere yer verildi,"Canik Bayan Basketbol Takımımızın değerli hocası Mehmet Can Öztürk'ün geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle acil şifalar diliyor ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.