MEHMET ÇAKIR İLE YOLLAR RESMEN AYRILDI

MEHMET ÇAKIR İLE YOLLAR RESMEN AYRILDI
Samsunspor'da Mehmet Çakır ile yollar resmen ayrıldı. Haftarlar öncesinde Gazetemiz'den sizlere duyurduğumuz "Mehmet Çakır Samsunspor ile yollarını ayıracak" haberinin ardından tecrübeli futbolcu Kırmızı beyazlı ekipten ayrılarak Kastamonuspor'un yolunu t

 


 

 

Kırmızı beyazlılar'da Muharrem Efe'nin ardından dün ikinci bir ayrılık yaşandı. Sezon öncesi kendisinden beklentilere cevap vermeyen ve forma giydiği bir çok lig maçında golle buluşamayan tecürbeli futbolcu Mehmet Çakır Kırmızı beyazlı ekip ile dün resmen yollarını ayrıdı. Samsunspor Yönetimi ile karşılıklı görüşerek anlaşmaya varan ve sözleşmesini fesheden Çakır Antalya kapında takım arkadaşları ve Teknik heyetle vedalaşarak kamptan ayrıldı. Çakır Samsunspor forması ile bu sezon tek golünü Kupa maçında Menemen Belediyespor karşısıdna kaydetti. 


Samsunspor'a geçen sezon transfer olan ve yaklaşık bir buçuk sezon Kırmızı beyazlı formayı terleten tecürbeli oyuncuya Kırmızı beyazlı Yönetim katkılarından dolayı teşekkür etti. Bu gelişmelerin ardından Mehmet Çakır'ın Sportoto 2.lig ekiplerinden Kastamonuspor'a trasnfer olacağı ve Kırmızı siyahlı Kulüp ile Çakır'ın bir kaç gün içersinde resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. Hatırlıyacağınız üzere daha önce Gaztemiz'den Kastamonuspor'un Teknik direktörü Ziya Doğan'ın Mehmet Çakır'ı kadrosunda görmek istediği ve Çakır'ın da bu transfere sıcak baktığını sizlerle paylaşmıştık. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.