MEGA PROJELER YOLDA

MEGA PROJELER YOLDA
Belediyenin vatandaşın kendi evi olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yeni ve büyük projelerin alt yapısını oluşturduklarını 2015 yılının mega projelerin yılı olacağını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Tok, istek ve önerilerini iletmek için gelen vatandaşları makam odasında ağırladı. Konuklarının sıkıntılarını tek-tek dinleyen ve çözüme kavuşturma yolunda işlemler gerçekleştiren Başkan Tok, tüm gününü halka ayırdı.

“MEGA PROJELERİ İLKADIM'A SUNACAĞIZ”
Yeni Belediye Hizmet Binası, Modern ve Teknolojik Otopark, Gençlik Merkezi ve Kongre ve Kültür Merkezi gibi mega projelerinin alt yapısının tamamlandığının altını çizen ve projelerin 2015 yılında start alacağını belirten Başkan Tok, "Göreve geldiğimiz günden bu yana geliştirdiğimiz projelerimizi artık İlkadım'a sunuyoruz. Yeni Hizmet Binası, Modern ve Teknolojik yarı otomatik katlı otopark, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi ve Kongre Kültür Merkezi gibi mega projelerimizin alt yapı çalışmalarını tamamladık. 2015 yılında bu mega projelerimize start vererek İlkadım'a sunacağız. Şimdiden Allah yolumuzu açık etsin ilçemize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.


"KAPIMIZ ARDINA AÇIK"
Hiç bir zaman makam koltuk sevdalısı olmadığını hizmet aşkı ile gece gündüz çalıştıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gerçekleştirdiğimiz halk günüde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Halkımızın artık belediyeye değil kendi evindeki rahatlığı burada yaşayabiliyor. Çarşamba günleri yaptığımız halk günlerine gelenleri belediyemizde bir misafir gibi değil kendi evlerindeymiş gibi ağırlıyor makam odamızda istek, öneri ve sıkıntılarını dinliyoruz. Çarşamba günlerinin dışında İlkadım ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde, sokak sokak gezerek vatandaşlarımızla birlikte istişare yaparak denetliyoruz. Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek gerekli birimlere yönlendirmesini yaparak çözüme kavuşturuyoruz. Hiç zaman makam, koltuk sevdalısı olmadık. Her zaman hizmet için halkımızın rahatlığı için gece gündüz demeden çalıştık çalışacağız. Bizleri belediye başkanlığına teveccüh gösteren halkımızdan belediye başkanlarını saklamadık. Tam aksine her vakit onların yanında olduk, halkımızı dinledik. Halk günü dışında görüşmek isteyen kişilere her zaman kapımızı ardına kadar açtık. Halkın sıkıntısını, isteğini bilmeden anlamadan bu şehre hizmet edemeyiz. Bu bölgede yaşayan insanların neye ihtiyacı varsa o konuda çalışmalarımızı yapar ve halkımıza sunarız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.