MEDICAL PARK VE FİNAL OKULLARI ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİ

MEDICAL PARK VE FİNAL OKULLARI ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİ
3-9 Kasım Organ Bağışı haftası nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesi ve Samsun Final Okulları işbirliği ile Medical Park Samsun Hastanesinde stant açıldı.

Hastaneye gelen Samsun Final okulları 7. Sınıf öğrencileri organ bağışına dikkat çekmek için organ figürlerinde kıyafetler giydiler. Hastaneyi gezen öğrenciler hasta ve hasta yakınlarına organ bağışı hakkında bilgi verdi. Öğrenciler Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan’ı ve diğer doktorları da ziyaret ettiler.
Samsun Final Okulları Fen Bilimleri öğretmeni Mehmet Kurt “Medical Park Samsun Hastanesi ile beraber 7 Kasım da Piazza Alışveriş Merkezinde stant açacağız.  Organ bağışı hakkında bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Organ Bağışı yapmak isteyenleri stantlarımıza bekliyoruz.”diye konuştu.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan “Binlerce kişi organ nakli bekliyor. Organ bağışı ile insanlar hayata tutunabiliyorlar. Biz de toplum olarak organlarımızı bağışlayarak bu kampanyaya destek olmalıyız. Verilere göre, dünyada ve ülkemizde organ bağışının yetersiz olduğu, toplumun bu konuda daha hassas olması gerektiği görülmektedir. Final Okulları ile düzenlediğimiz bu etkinlikler ile insanların dikkatini organ bağışına çekmek istiyoruz.”dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.