KREDİ TALEBİ ONAYLANDI

KREDİ TALEBİ ONAYLANDI
Samsun'un İlkadım İlçe Belediyesi Meclisi bugün olağanüstü toplanarak belediyenin 5 milyon 818 bin liralık kredi talebini onayladı. Mali problemlerin sıkıntılar doğurduğu belediyede bayram öncesi personel maaşının yatırılması için çalışılıyor.

Ağustos ayında tatile girecek olan İlkadım Belediyesi Meclisi bugün olağanüstü toplanarak, Kurban Bayramı öncesi tek gündem maddesini görüştü. İhtiyaç duyulan 5 milyon 818 bin TL'lik  kredi talebini başkanlık makamının kullanmasına yetki verildi. 31 Mart seçimleri sonrası belediyede yaşanan ekonomik sorunlara çözüm bulmak amacı ile İlkadım Belediyesinin meclis üyeleri bugün 5 milyon liralık kredi talebini görüştü. İlkadım Belediyesinin 5 milyon 818 bin liralık kredi talebi meclis üyeleri tarafından onaylandı.  Belediye kaynaklarından alınan bilgilere göre Kurban Bayramı öncesi meclisin onay verdiği kredi ile personel maaşları ve diğer harcamaların karşılanabileceği öğrenildi.

demirtas-3.jpg

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 5 milyon 818 bin liralık kredi ile "Kredi kullanmak yaşanan sorunun çözümü için tek başına bir çözüm değil. Bu kredi ile yeni bir vadeli borç almış olacağız. Eski borçları kapatıp yeni vadeli borç almış olacağız. Borç stokumuzu yaymış olacağız. Eski belediye hizmet binalarımızı satabilirsek elimiz daha da rahatlayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum