MAVİLERİN ŞAİRİ SÜLEYMAN ALTUNBAŞ'TAN İMZA GÜNÜ...

MAVİLERİN ŞAİRİ SÜLEYMAN ALTUNBAŞ'TAN İMZA GÜNÜ...
Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, Müdür Yardımcısı, Küsader Başkan Yardımcısı ve maviye olan tutkusuyla tanınan şair ve yazar Süleyman Alunbaş, piyasaya çıkardığı şiir kitaplarının İmza Günü'nde, şiirsever okurlarıyla buluştu.

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, Konfreans Salonu'nda gerçekleşen İmza Günü etkinliği, sunucu ve aynı okulun Edebiyat Öğretmeni ve şair Osman Sivri'nin açış konuşmasıyla başladı.
Süleyman Altunbaş'ın şiirleri, şairliği, şiire bakışı, eserleri ve şairin şahsiyeti gibi konuları, aynı okulda Edebiyat Öğretmeni ve şair Osman Sivri, eğitimci, şair ve yazar Recep Şen ve emekli eğitimci, şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin konuşmacı olarak anlattılar.
Konuşmacılar ayrıca, kendi yazdıkları birer şiiri de şiirseverler için okudular.
Eğitimci şair Süleyman Altunbaş'ın piyasaya çıkardığı ve kızının adını verdiği"Ayşin"ve"Asi Mavi"adlı şiir kitaplarının gerçekleştiği İmza Günü'ne ilgi de yoğundu.
Altunbaş yaptığı konuşmada şiir, şiire bakış, dünden bu güne şiirin geçirdiği değişimler, şair, şairlere bakış açısı ve toplumda şar ve şire verilen değer, şiir kitabı yayınlamanın güçlüğü ve okurları gibi bir çok konuda görüşlerini dile getirdi.
Şair Süleyman Altunbaş'ın Şiir Kitapları İmza Günü'ne, MHP Bafra İlçe Başkanı, Av. Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya, Metro Turizm İşletme Müdürü Bülent Şener, Bafra Final Dersanesi Koordinatörü ve şair Burhan Güven, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gençel, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve cemiyetin Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kurt ve Yunus Sayım, Bafra Sinoplular Derneği Başkanı ve eğitimci Sadettin Kutlu, Bafra Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Murtazaoğlu ve Namık Azgın, şair İbrahim Ünlü, Okul İdarecileri ve öğretmenlerle şair Süleyman Altunbaş'ın öğrencileri, veliler ve çok sayıda şiirsever katıldı.
Konuşmaların ardından etkinlik, şair Süleyman Altunbaş'ın şiir kitaplarını imzalaması, kokteyl ve fotoğraf çekimleriyle sona erdi.
Oktay ZERRİN-Bafra
_____________________

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.