Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Mahalle Gezileri Devam Ediyor
Merkeze uzak mahallelere olan ziyaretlerine devam eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz son olarak Arslançayır Mahallesini ziyaret etti.

İkiz burada Havza Belediyesi tarafından yürütülen yol ve kaldırım çalışmalarını denetleyerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İkiz bir süre Arslançayır Mahallesi Muhtarı Kurtman Yılmaz’dan mahallenin sorunları hakkında bilgiler alarak mahalle skinler ile sohbet etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz hizmetlerin aksamadan devam etmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; “ Havza Belediyesi olarak 7 gün 24 saat halkımıza hizmet için çalışmaktayız. İnşallah bu mahallemizdeki çalışmalarımız tamamlanır tamamlanmaz üç mahallemizde daha yol ve kaldırım çalışmalarına başlayacağız.” Dedi.

Havza Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında ilahi konseri ve semazen gösterisi yapıldı. 
Havza Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında teravi namazı sonrası Kevser Camisi önünde düzenlenen etkinlikte Dolunay İlahi Gurubunun Semazen gösterisi eşliğinde okuduğu ilahiler beğeini ile dinledi. 

Etkinlik sonunda bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, etkinliklerin Ramazan'ın son gününe kadar devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.