Maçın yıldızı oldu

Maçın yıldızı oldu
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Mondihome Kayserispor ile Yılport Samsunspor karşılaşmasında Marius Mouandilmadji takımının tek golüne imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Mondihome Kayserispor ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada, Marius Mouandilmadji takımının tek golüne imza attı. Ancak futbolcunun golü takımını öne geçirmeye yetmedi. Belçika temsilcisi RFC Seraing'den 3 yıllığına transfer edilen 25 yaşında ve 1,90 boyundaki forvet Marius Mouandilmadji, kulüp başkanı Yüksel Yıldırım'ın kendisine anlattığı projelerin etkisiyle takımla anlaşmaya vardığını söylemişti. Kariyerinde Portekiz, Kamerun ile Belçika'daki kulüplerde görev alan Çad Milli Takım oyuncusu, Samsunspor formasıyla Süper Lig deneyim yaşıyor.

manset-3.jpg

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Daha önce Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezona dair açıklamalarda bulunan Çadlı futbolcu, elinden geldiğince taraftarı mutlu etmek için var gücüyle çalışacağını belirtmişti. Çadlı futbolcu, "Atletik bir yapım var. Çok hızlı bir oyuncuyum ve bitirişlerde çok iyi olduğumu söyleyebilirim." değerlendirmesinde bulunmuştu.

manset-4.jpg

Kayserispor karşılaşmasında takımın tek golüne imza atan Mouandilmadji taraftarın gönlünde taht kurmayı başardı. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri ise 16. dakikada Anthony Uzodimma ve 38. dakikada Mame Thiam attı. Müsabaka RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Bahattin Şimşek düdük çaldı. Bahattin Şimşek'in yardımcılıklarını Selahattin Altay ile Cem Özbay üstlendi. Kayserispor, Samsunspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.