MAÇ ÖNCESİ NE DEDİLER?

MAÇ ÖNCESİ NE DEDİLER?
Bu akşam oynanacak kritik Yılport Samsunspor - Manisa Futbol Kulübü mücadelesi öncesi iki teknik adam da takımlarına güvendiklerini ifade etti.

"ODAKLANMIŞ VAZİYETTEYİZ"
Kritik mücadele hakkında konuşan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Büyük taraftarımızın önünde oynayacağız. Bugünlerde şehrin de kenetlenmesiyle birlikte belirli bir havanın geldiğine inanıyorum. Biz de müsabakayı bekliyoruz. İçeride tamamen odaklanmış vaziyetteyiz. Rakibimize karşı saygılıyız. Lider olarak buraya geliyorlar. Önemli bir kadroya sahipler. Biz de kendi sahamızda oynuyoruz. Bizim hedefimiz belli. Ondan dolayı iyi bir müsabaka olacağını düşünüyorum. İnşallah 3 puanla bizim ayrılacağımızı düşünüyorum. Önemli ve ciddi bir müsabakaya çıkıyoruz. Burada coşkulu bir şekilde maçımızı kazanıp devam etmek istiyoruz. " dedi.

efderfe-2.JPG

"İYİ MÜCADELE EDİYORUZ"
Beklentilerinin iyi bir maç olacağı yönünde olduğunu belirten Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Kazanan taraf biz olmak istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Son maçta mücadele gücümüzü çok üst düzeye çıkardık. Oyun gücümüzü de biraz daha yukarıya çıkarmamız gerekiyor. Samsun’da oyun gücümüzü yukarıya çıkarırsak, mücadelemizi de iyi yaparsak, kazanan taraf biz oluruz. Samsunspor, Türkiye’nin güzide kulüplerinden biridir. Bu ligin en iyi iki takımı karşı karşıya gelecek. Fair play çerçevesinde bir karşılaşma olacağını ümit ediyoruz. İki kulübe de yakışan budur.” ifadelerini kullandı.

5d9664ff66a97cce97a3cbfd.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.