MAÇ GÜNLERİ TRAMVAY BEDAVA

MAÇ GÜNLERİ TRAMVAY BEDAVA
Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. ile Samsunspor Kulübü arasında imzalanan protokolle Samsunspor kulübü personelleri ve altyapıda oynayan futbolcular kulübe olan ulaşımlarını SAMULAŞ tarafından işletilen raylı sistemle ücretsiz olarak sağlayacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. ile Samsunspor Kulübü arasında imzalanan protokolle Samsunspor kulübü personelleri ve altyapıda oynayan futbolcular kulübe olan ulaşımlarını SAMULAŞ tarafından işletilen raylı sistemle ücretsiz olarak sağlayacak. Samsunspor taraftarlarının ise iç saha maçlarının olduğu günlerde stadyuma ulaşımları yine ücretsiz olacak.  Ayrıntıları içeren sözleşme Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık tarafından Büyükşehir Belediyesinde imzalandı.

                        TARAFTARLAR STADYUMA ÜCRETSİZ ULAŞACAK

 Samsunspor Kulübünün iç saha maçlarının olduğu günlerde maça gidecek olan taraftarlar ücretsiz ulaşım imkânına kavuştu. Maça gidecek olan taraftarlar paso lig kartlarını göstermeleri durumunda o gün için ücret ödemeyecekler. Aynı şekilde maç için görevlendirilen Samsunspor personeli de kulüpten alacakları tanıtım kartı ile aynı imkânlardan yararlanabilecek. Sözleşme ile SAMULAŞ A.Ş. Samsunspor’un “Kent İçi Ulaşım Sponsoru” olacak.

    BAŞKAN ŞAHİN: “BU KULÜP İÇİN NE YAPSAK AZ”

Sözleşmenin imzalanmasından sonra bir açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Samsun’un önemli markası ve sevdası olan kulübümüz için ne yapsak az. Bu kulübü ayakta tutan en önemli güç tabii ki vefakâr taraftarlarımız. Onların sevgisi ve desteği çok önemli. Biz de bu sözleşme çerçevesinde, soğuk, sıcak demeden dişinden tırnağından artırdığı paralarla takımı desteklemeye çalışan taraftarlarımızı biraz olsun rahatlatmak istedik. Başkanımız İsmail Uyanık Bey ve yönetimini desteklemeye devam edeceğiz. Samsunsporumuzu güzel günler bekliyor.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum