MAALESEF ETLE TIRNAK AYRILDI!

MAALESEF ETLE TIRNAK AYRILDI!
Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Çorum'da çıkan olayların öncesinde ve sonrasında taraftarın yanında olması beklenen dernek yönetimi için "Onlar da bıraktı bu işleri. İş başa düştü. Artık maalesef tırnak ile etin ayrıldığı bir döneme girmiş olduk." dedi. 

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkanı Yüksel Yıldırım, Yeni Çorumspor karşılaşması öncesi tribünde ve stadyum dışında çıkan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Taraftarların "orada sahipsiz kaldık" gibi yorumlarına cevap veren Başkan Yıldırım, "Samsunspor derneği bu işleri yapıyordu. Onlarda bıraktı bu işleri. İş başa düştü. Artık maalesef tırnak ile etin ayrıldığı bir döneme girmiş olduk. Çorum'da olanlar bize büyük bir ders oldu. Çok üzgünüz ve şoktayız." diye konuştu. 

yukselll-1.JPG

'TEK BAŞIMA SAVAŞ VERİYORUM'
''Avukatlarımız aracılığıyla işlemlere hemen başlıyoruz. Tek başıma her yerde savaş veremem. Yakın zamanda her şeyi yoluna sokacağım. Söz veriyorum. Yolumuz uzun ve dikenli. Bunu zaman geçtikçe çok daha iyi anlıyoruz. Allah Samsunspor'umuzun ve taraftarımızın yardımcısı olsun.''

anliurfamac-10.JPG

"TÜM ÇOCUKLARIMIZ HAFTAYA MİSAFİRİMİZ"
Avukatlarının gerekli işlemleri başlatarak taraftarın haklarını savunacaklarının altını çizen Başkan Yıldırım, "Yakın zamanda her şeyi yoluna sokacağım. Söz veriyorum. Yolumuz uzun ve dikenli. Bunu zaman geçtikçe çok daha iyi anlıyoruz. Allah Samsunsporumuzun ve taraftarımızın yardımcısı olsun. Çorum'a giden diğer tüm çocukları haftaya oynayacağımız maça kulüp olarak misafirimiz davet ediyoruz. Bu Şehrin çocukları Samsunsporludur. Kenetlenmek için tam bir doğru zaman. Haftaya maçta görüşmek dileğiyle." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.