Lovelet AVM’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu

Lovelet AVM’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu
Lovelet AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını bu özel güne yakışır biçimde kutlamayı planlıyor

Karadeniz’in en büyük Outleti olan Yönetim ve Danışmanlığı Inside Danışmanlık Tarafından yapılan Alışverişin yanında birçok kültürel aktiviteye İmza atan Lovelet AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını bu özel güne yakışır biçimde kutlamayı planlıyor.

Türk Bayrağı Konsepti ağırlıkta olacak etkinlikte AVM Türk Bayraklarıyla süslenirken AVM ’deki her çalışan Türk Bayraklı t-shirt giyecek. Yine farklı bir etkinliğe imza atan Lovelet Outlet 19 Mayıs günü AVM’ye kırmızı ya da beyaz giyinerek gelen her ziyaretçiye Türk bayraklı t-shirt armağan edecek.

Lovelet Outlet 19 Mayıs’ta Genç kızların sevgilisi Gökhan Türkmen’ i ağırlamaya hazırlanıyor.Söyleşi ve mini Konser tadında olacak programda, AVM içinden Best FM Canlı yayını gerçekleştirilecek, Yasemin Şefik sunumuyla renklenecek programda Gökhan Türkmen konuk olacak. Gün Boyu devam edecek etkinliklerde doğa koleji doğa için bedal çevirirken, Armoni Müzik ve Final okulu öğrencilerinin konseri, , Luna Dans topluluğu dans gösterimi veZumbaFitness gösterimi yer alacak.

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.