LOJİSTİK KÖY PAYLAŞILAMIYOR

LOJİSTİK KÖY PAYLAŞILAMIYOR
Lojistik Köy Projesi’ni gündeme getirip sanki şehrin ekonomisinin lokomotifi olacakmış gibi sahiplenmesine anlam verilemiyor

     Hiçbir işe yaramadığı iddia edilen Lojistik Köy Projesi  

          PAYLAŞILAMIYOR

      Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde yapılmakta olan Lojistik Köy Projesi’ne her fırsatta sahip çıkan Vali İbrahim Şahin’in Valiliğin onca yapması gereken işler varken her fırsatta Lojistik Köy Projesi’ni gündeme getirip sanki şehrin ekonomisinin lokomotifi olacakmış gibi sahiplenmesine anlam verilemiyor.

           ŞEHRİN O KADAR SORUNU VARKEN

      Şehrimizin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yol sorunundan, Çatalçam, Taflan bölgelerinde adeta çamur deryasına dönmüş yollarından tutun da yaklaşık yüz elli civarında tavuk çiftliğinin içerisinde bulundukları ekonomik çıkmazlara varıncaya dek bir sürü sorunu olmasına rağmen bu sorunların çözümüyle uğraşmak yerine Büyükşehir Belediyesi’nin yapmakta olduğu Lojistik Köy Projesi’ne sahip çıkıp gündemde tutmaya çalışması şehre yapabileceği en büyük kötülük olarak nitelendirilmekte.

        OSB’NİN BAŞKANI KİM?

     Organize Sanayii Bölgesinde’ki yolların adeta çukur deryasına döndüğü ortada olmasına rağmen, kanalizasyon sorununun hat safhada olduğu herkesçe bilinmesine rağmen Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı’nın Vali Bey olduğu da ortada olmasına rağmen bu sorunların çözümüyle uğraşmak yerine sürekli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı işlerle ilgili basına demeçler vermesi kamuoyunun gözünden kaçmadı.

        YAPILACAK O KADAR ÇOK İŞ VARKEN

     Şehrimizin gerek ekonomik bakımdan, gerek sosyal bakımdan, gerekse ticari hayat bakımından onca sıkıntısı varken Vali Şahin’in başka işlerle uğraşması devletin ona verdiği onca yetkiyi kullanmaması anlamına da gelmekte. Kendisine bağlı olan Tarım İl Müdürlüğü’nden başlamak üzere her bakanlığın il müdürü İle bir çok sorunun halledilmesine öncülük etme imkanı olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin Lojistik Köy hikayesini gündemde tutmaya çalışması fevkalade üzücü bir durum. Önümüzdeki günlerde şehrin sorunları ve Valiliğin yapması gerekenler başlığı altında haber yayınlarımız olacak, kamuoyunun bizi takip etmesinde yarar var. Ahmet Ufuk ERKAN

 

       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum