LİSTELER NASIL OLUR?

LİSTELER NASIL OLUR?
AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı. Başbakan Davutoğlu tekrardan Genel Başkan seçildi.

AK Parti'nin gelecekteki siyasetini oluşturacak olan MKYK ve MYK'da yer alan Milletvekilleri ve Başbakan Yardımcıları belirlendi. Çıkan bu sonuçlara göre Samsun listesinde acaba bir değişiklik olacak mı? Sorusu gündeme geldi.
Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, bu sonucu irdeledi ve kendi yorumunu ortaya koydu. İşte, Seyir Defteri Köşesi'nde Adnan Bahadır'ın ilginç yorumundan bazı bölümler...

SİYASET ÜSTADLARI
"Son zamanlarda bazı meslektaşlarımızın büyük siyaset üstadları haline geldiklerini görünce şaşırmıyorum dersem abartmış olurum! Bu arkadaşlarımız o kadar enteresan konulara değiniyorlar ki aklınız şaşar, dersiniz ki AK Parti'nin MKYK'sında görev yapıyorlar da bu kadar bilgileri var"

DOĞRU TAHMİN
"Oysa ki biz her Allah'ın günü Ankara'nın en ince dehlizlerinde siyaset yapan insanlarla görüşmemize rağmen onlar kadar rahat yazamıyoruz. Zira siyasette her an her şey değişebilir. 7 Haziran seçimlerinde yaptığımız tahminde iki kişide yanılmıştık, birisi Çiğdem Hanım, diğeri H.Basri Kurt"

SAMSUN LİSTESİ
"Şayet Başbakan Davutoğlu MKYK listesinde yaptığı gibi Cumhurbaşkanı'nın isteklerine boyun eğer ise o zaman Samsun listesinde çok değişiklik olmaz. Belki tek bir isim değişir, iki dahi olacağını sanmam. Yok, Davutoğlu MKYK'da yaşadıklarının rövanşını almaya kalkıp liste yaparsa..."

ADNAN BAHADIR'IN YAZISININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYIN...

https://www.dengegazetesi.com.tr/ak-partide-listeler-nasil-olur-10896yy.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum