Liseliye Facebook dayağı

Liseliye Facebook dayağı
MERSİN'de lise birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ferhat C., okul çıkışında kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğrayıp, sopa ve taşlarla dövüldü.

Aldığı darbelerle burnu kırılan Ferhat C., tedavi gördüğü hastanede polise verdiği ifadede olaydan iki gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanımadığı bir kişi ile küfürleşmeye varan tartışma yaşadığını, bu nedenle saldırıya uğradığını öne sürdü.
Merkez Toroslar İlçesi Güneykent Mahallesi'ndeki Cemile Hamdi Ongun Meslek Lisesi önünde geçen pazartesi meydana gelen olayda, Ferhat C. okuldan çıkıp, evine doğru yürürken, arkasından yaklaşık kimliği belirsiz iki kişi, aniden saldırdı. Sopa ve taşlarla dövülen Ferhat C., kanlar içinde kalıp baygınlık geçirdi. Saldırganlar, olay yerinden kaçıp, izlerini kaybettirdi. Çevredekilerin yardıma koştuğu Ferhat C., çağırılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan Ferhat C.'nin burnunun kırıldığı belirlendi, kafasında ve vücudunun değişik yerlerinde morluklar oluştu.

Hastanede polise güçlükle ifade veren Ferhat C., olaydan iki gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanımadığı bir kişi ile küfürleşmeye varan tartışma yaşadığını, bu nedenle saldırıya uğradığını öne sürdü. Tartışmanın nedenini saklı tutan Ferhat C., "Tanımadığım kişiyi küfür yazmaması için uyardım. 'Seni okulun önünde bekleyeceğim' diye karşılık verdi. Ciddiye almamıştım. Okuldan eve giderken arkamdan gelen tanımadığım iki kişi bana vurmaya başladı. Gözümü hastane açtım. Onlardan şikayetçiyim" dedi.

Polis, liseli gencin Facebook sayfasını incelemeye alıp, olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.