LİDER GİTTİ LİDER DÖNECEK!

LİDER GİTTİ LİDER DÖNECEK!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 19.haftasında deplasmanda saat 13:30'da Pendikspor'a konuk olacak.  Mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta 19 Mayıs Stadyumu'nda Gümüşhanespor'u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Yılport Samsunspor, bugün saat 13:30'da deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak liderliğini sürdürmek istiyor.

04e9rjeriof-13.jpeg

YENİLER ŞANS BULACAK
Önceki hafta ikinci devrenin açılış maçında Gümüşhanespor'u evidne 3-0 yenerek liderliğe uzanan kırmızı-beyazlılar, bugün İstanbul'da Pendikspor'a geçerek liderliğe devam etmeyi hedefliyor. Yeni transferlerin de şans bulması beklenen mücadelede Yılport Samsunspor'un göstereceği performans merak ediliyor. Rakip Pendikspor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Sarıyer'e 2-0 kaybederek ikinci devreye mağlubiyetle başladı.

hacetmaaccc-14-002.jpeg

DÜDÜĞÜ SARITAŞ ÇALACAK
Bugün saat 13.30’da Pendik Stadı’nda oynanacak Pendikspor – Yılport Samsunspor mücadelesini Sivas bölgesinden klasman hakem Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş’ın yardımcılıklarını Hamdi Tontu ve Gökhan Coşar yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Ahmet Ecevit görev alacak. Maçın hakemi Adem Sarıtaş son olarak 18 Aralık'ta Anagold 24Erzincanspor ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.