LİDER GİDİYOR LİDER DÖNECEK!

LİDER GİDİYOR LİDER DÖNECEK!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 23.haftasında saat 13:30'da Manisa Futbol Kulübüne konuk olacak.

Geçtiğimiz hafta 19 Mayıs Stadyumunda Afjet Afyonspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Yılport Samsunspor, bugün saat 13:30'da deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak liderliğe devam etmeyi hedefliyor.

04e9rjeriof-14.jpeg

GALİBİYET BÜYÜK AVANTAJ GETİRECEK
Geçen hafta büyük destekle taraftarlarını arkasına alan Yılport Samsunspor, Afjet Afyonspor'u 2-0'lık skorla geçti. Kırmızı-beyazlılar bugün belki de şampiyonluk düğümünü çözecek olan mücadelede Mümin Özkasap Stadında Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Maç öncesi 55 puanla lider olan Yılport Samsunspor, 52 puanlı Manisa ekibini yenerek puanını 58'e yükseltmek ve şampiyonluk yürüyüşünde büyük bir avantaj yakalamak için sahada mücadele edecek.

172929.jpg

REKABET ÜST DÜZEY OLACAK
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 2019-2020 sezonu şampiyonunu büyük ölçüde belirleyecek olan 53 puanlı Manisa Futbol Kulübü ve 55 puanlı lider Yılport Samsunspor arasında oynanacak olan mücadele saat 13:30'da başlayacak  İki takımın da büyük önem verdiği sezonun en kritik maçında gözler golcü oyuncularda olacak. 17'şer golle TFF 2.Lig'de gol krallığını paylaşan Bahattin Köse ve Serdar Deliktaş'ın yarınki maçta sergileyecekleri performans iki ekip için de belirleyici olacak.

1922konya-11.jpeg

DÜDÜĞÜ KÜÇÜK ÇALACAK
Bugün saat 13.30’da Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak Manisa Futbol Kulübü - Yılport Samsunspor mücadelesini Adana bölgesinden üst klasman hakemi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Metehan Alpat görev alacak. Maçın hakemi Küçük son olarak, 13 Şubat tarihinde Sivasspor ile Antalyaspor arasında oynanan Türkiye Kupası maçında video yardımcı hakem olarak görev almıştı.

anliurfamac-15-003.JPG

MAÇ TRT SPOR'DA
TFF 2.Lig'de haftanın en önemli mücadelesi olan Manisa Futbol Kulübü - Yılport Samsunspor karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.