Ladik'in talepleri Ankara'da görüşüldü

Ladik'in talepleri Ankara'da görüşüldü
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı'nın talepleri ile ilgili devreye girdi. İlçenin gelişmesi ile ilgili talepler, Ankara'da Bakanlık yetkililerine iletildi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı'ya yaptığı ziyarette kendisine iletilen bazı talepler için devreye girdi. Talepler için Milli Eğitim Bakanlığı, İller Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü bürokratları ile görüşüldü.

Milletvekili Demir, geçtiğimiz günlerde Ladik'te gerçekleştirdiği programda Başkan Özbalcı'yı ziyaret etmiş ve çalışmalar hakkında bilgi almıştı. Başkan Özbalcı, çalışmaları ve projelerini anlatarak bazı konularda destek istemişti. Milletvekili Demir, Özbalcı'nın talepleri doğrultusunda Ankara'da Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Mehmet Üzer ve İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile görüşerek, taleplerini doğrudan ilgilisine iletti.

TALEPLERİN ÖNEMİ ANLATILDI
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Demir, "Belediye Başkanımızı ziyaretimde ilçenin gelişmesi için bazı talepler iletti. Ankara'da bununla ilgili bazı ziyaretler gerçekleştirdik. MEB'e ait bir arsanın tahsisi konusunda Sayın Orhan Erdem ile, İl Bank kredisi için Sayın Turgut Dedeoğlu ile, çöp konteyneri ve çöp aracı tahsisi için Sayın Prof. Dr. Mustafa Öztürk ile ve Ladik Hamamayağı Kaplıcası'nın koruma alanı ile ilgili MTA Genel Müdürü Sayın Mehmet Üzer ile görüşmeler yapıldı. Söz konusu taleplerin önemi anlatıldı. Ladik halkı için önemli olan bu talepleri dinledikleri ve gerekenin yapılması konusunda titizlikle davrandıkları için tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ÖZBALCI'DAN TEŞEKKÜR
Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı da, kendilerine öncülük eden Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, söz konusu taleplerin ilçe halkı için önemli olduğunu söyledi. Ziyaretlerde AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum