LADİK BELEDİYESPOR LİDER'İ DEVİRDİ

LADİK BELEDİYESPOR LİDER'İ DEVİRDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta sırasını yukarı taşımak için oynayan Ladik Belediyespor deplasmanda Lig'in lideri Kastamonuspor'u 2-0 yenerek büyük bir başarıya imza atarken 3 puanı alıp sevinen taraf olmayı başardı.

RECEP ATTIĞI GOLLE RAHATLATTI
Turuncu Beyazlı Ladik Belediyespor zorlu deplasmanda lig'in lideri Kastamonuspor'u yenerek önemli bir çıkış yakaladı. Ladik Belediyespor deplasmanda Kastamonuspor'a karşı ilk yarıya fırtına gibi başladı. Turuncu Beyazlılar geliştirdiği sağlı sollu ataklarla rakip defansı yıpratarak ilk yarının bitmesine çok az bir zaman kala Dakika 41'de Recep Demir'in harika vuruşu sonrasında öne geçmeyi başararak soyunma odasına skorun vermiş olduğu rahatlıkla gitti.

VEHBİ'DEN SON DAKİKA GOLÜ
Ladik Belediyespor 2 haftadır üst üste kazanarak hedefine emin adımlarla ilerliyor. İkinci yarıya hız kesmeden başlayan Ladik Belediyespor ard arda geliştirdiği ataklarla defansa zor anlar yaşatırken aradığı golü Turuncu Beyazlılar 10 numaralı formasını taşıyan Hasan Vehbi Bayraktar'ın  dakika 90'da düzgün bir vuruş yaparak son dakika golü kaydetti ve Turuncu Beyazlılar durumu 2-0'a taşımayı başardı. Ladik Belediyespor direk düşmemek ve Play Off'a kalmak için mücadele verdiği karşılaşmada 29 puanla Turhalspor maçı eksiği ile Çarşambaspor'un alt sırasında yer alıyor. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.