LADİK BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE SEVİNDİ

LADİK BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE SEVİNDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Ladik Belediyespor'un 2 defa üst üste olumsuz hava koşullarından dolayı ertelenen Turhalspor karşılaşması dün oynandı.

Turuncu Beyazlılar kendi evinde Turhalspor'u 4-1 mağlup ederek büyük bir zafere imza attı.

İLK YARI GERİYE DÜŞTÜ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta dün Ladik Belediyespor kendi evinde Turhalspor iler karşılaştı.İlk yarıya hızlı başlayan Turuncu Beyazlılar ard arda geliştirdiği ataklara rağmen Turhalspor defansını aşmayı başaramadı. Ladik Belediyespor rakibi Turhalspor dakika 30'da kontra atağa çıkarak İsmet Yıldırım'ın düzgün vuruşu takımını öne geçirdi. Ladik Belediyespor kalesinde gol gördükten sonra tedbirli davrandı ve ilk yarı Turhalspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ FIRTINA GİBİ ESTİ
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Ladik Belediyespor hemen maçın başında 45'inci dakikada Özcan Alkan'ın harika vuruşuyla durumu beraberliğe taşıdı ve 1-1 oldu. Turuncu Beyazlılar golü bulduktan sonra motivasyonunu artırarak sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip Turhalspor defansını yıpratarak dakika 48'de Hasan Vehbi Bayraktar düzgün vuruşuyla durumu 2-1'e getirmeyi başardı. Ladik Belediyespor bulduğu 2 golden sonra hızını daha da artırarak Osman Gıdık'ın 63'üncü dakikada muhteşem vuruşu sonrası durumu 3-1'e taşıdı. Turuncu Beyazlılar bulduğu skorun vermiş olduğu rahatlıkla oyunu rölantiye aldı. Ladik Belediyespor 90'ıncı dakika da kontra atak geliştirerek durumu 4-1'e taşıyan golü Osman Gıdık kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.