KUYUMCULAR 14 ŞUBAT'TAN ÜMİTLİ

KUYUMCULAR 14 ŞUBAT'TAN ÜMİTLİ
1 Kasım seçimlerinin ardından yaşanan olumsuzlukların kısa zamanda atlatılacağını söyleyen Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, Umarım vatandaşların ekonomiye güvenli bakması esnafın işlerini artıracaktır.

Kuyumcular için kötü bir sezondayız yılbaşı ve sevgililer günü alışverişinden umutluyuz" dedi.

"FİYAT ARTIŞLARI GEÇİCİ"

1 Kasım seçimlerinin ardından vatandaşın büyük bir çoğunluğunun tercihi ile tek başına hükümet kurulmasının istikrar beklentisi olduğunu belirten Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, "1 Kasım seçimlerinin ardından ciddi bir çoğunlukla tek başına iktidar gelmesi vatandaşın istikrar istediğinin göstergesiydi. Son günlerde yaşanan olay ile Rus uçağının düşürülmesi ile fiyatlarda sıçrama oldu fakat bunlar geçici süreli olan şeylerdir. Bunlar düzeldiğinde esnafa faydalı olur" şeklinde konuştu.

"14 ŞUBAT'TAN UMUTLUYUZ"

Geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü'nden bekledikleri verimi alamadıklarını söyleyen vu önümüzdeki aynı tarihten umutlu olduklarını belirten Özman, "Daha önce de söylediğim gibi 1 Kasım seçimlerinden sonra bugüne kadar olan kısa sürede vatandaş zenginleşmedi. Bu yüzden bizim de diğer sektörlerin de işlerinde büyük bir artış gözlenmedi. Zaten kuyumcular için mevsim olarak durgun bir sezondayız. Önümüzdeki günlerde yılbaşı alışverinden ümitliyiz. Yılbaşı alışverinden sonra piyasa durumuna bakacağız. Bu tarihten sonra gelecek olan 14 Şubat Sevgililer Günü'ndeki kazancımız ile durumu daha net olarak anlayabileceğiz. Geçtiğimiz 14 Şubat'ta işlerimiz çok düşüktü. Umuyorum ki vatandaşların ekonomiye güvenli bakması işlerimizi çoğaltacaktır" diye konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.