Kutlamalara Taşçı’dan destek..

Kutlamalara Taşçı’dan destek..
OMÜ'nün 40.kuruluş yıldönümü etkinlikleri için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan'ın destek çağrısını karşılıksız bırakmayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı..

“OMÜ için üzerimize düşen görevden kaçınmayız” dedi.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, OMÜ Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Yakup Keskin, OMÜ Mezunlar Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Emine Cenk, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkan Danışmanı Abdullah Yarar, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.

40.YIL FARKLI KUTLANACAK
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin kuruluşunun 40.yılı kapsamında kapsamlı bir etkinlik hazırlığına girdiklerini söyleyen OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, “Üniversitemiz bu yılın kırkıncı yaşını kutlayacak. Biz de bu kapsamda 5 gün sürecek olan ve içeriğinde sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklerin yer alacağı bir program tasarlıyoruz. Mezunlarımızın buluşacağı, sadece OMÜ'yü değil tüm şehrimizi kapsayacak olan etkinliğimiz, üniversitemize yakışır şekilde olacak. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın OMÜ'ye ve OMÜ öğrencilerine karşı duyarlılığını biliyoruz. Bu anlamda ortak hareket edebilmek adına neler yapılabileceğini masaya yatırmak için ziyaretimizi gerçekleştirdik” dedi.

'OMÜ ÖNEMLİ BİR DEĞER'
OMÜ'nün Atakum İlçesinin önemli bir parçası olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye'nin önemli eğitim kurumlarının başında geliyor. Gerek akademisyenlerle gerekse öğrencilerle sık sık bir araya geliyoruz. Özellikle öğrencilerle samimi bir bağ içerisindeyiz. İlçemiz adına da önemli bir değer olan OMÜ'nün 40.yıl kutlamları için üzerimize düşen ne olursa sorumluluk almaktan kaçınmayız. Tesislerimizin kapılarını açar, vermememiz gereken desteği veririz. OMÜ'ye verilen her desteğin öğrencilerimize, eğitime, geleceğimize verilmiş olacağından şüphem yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.