KUTLAMA MESAJI

KUTLAMA MESAJI
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında bayramın huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diledi. Kul, "Başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum" dedi.  

Başkan Kul açıklamasında; "Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanların yanında olmanın, iftar sofralarını paylaşmanın, dünyada yaşanan yoksulluğa el uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha güçlü duygularla yaşadık. Bizi birbirimize yakınlaştıran, sevgimizi, dostluk bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramı’nda halkımızın huzurunun devamı bizler için son derece önem taşımaktadır.

Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizin ziyaret edildiği; çocukların sevindiği; Yoksulların, kimsesizlerin hatırlanıp; küskünlerin ve kırgınların barıştığı; sevgi ve dostlukla, birlik-beraberlik içerisinde, huzurla geçireceğimiz bir bayram dileğiyle, değerli halkımızın ve Müslüman âleminin bayramını kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.